Изберете страница

Свържи се с нас

Можеш да се свържеш чрез контактната форма в сайта, ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. За отговори на най-често задаваните въпроси – продължи да скролваш надолу.

15 + 5 =

Адрес

бул. “Генерал Тотлебен“ №34, 1606 София, България
Мястото се намира от задната страна на локалното, точно до паркинга на Кауфланд.

Често задавани въпроси

Къде точно се намира мястото?

Адресът ни е бул. Тотлебен 34, но мястото се намира от задната страна на локалното, т.е. точно до паркинга на Кауфланд. За да стигнете, можете да дойдете или идвайки откъм Пирогов (виж видео), завивайки от локалното покрай сградата на информационния център на военното министерстви и продължавайки почти до паркинга на Кауфланд, или идвайки от самия паркинг на Кауфланд.

Как мога да организирам събитие във Фабрика Автономия?

Колективът ни е отворен за най-различен вид събития, така че можете да се свържете с нас по имейл, фейсбук или на живо. Всяко предложение за събитие се предлага, обсъжда и одобрява на седмична среща (неделя от 18:00 ч.) Ако не можете да присъствате на живо, но сте предложили събитие по имейл (или друга форма на контакт), човекът от колектива, който ви е отговорил ще предложи събитието на среща и ще ви върнем отговор с решението, което сме взели.

С какво мога да се включа в колектива?

Колективът на Фабрика Автономия е винаги отворен за нови хора, които споделят нашите базови принципи и ценности. За да станете пълноправен член на колектива, трябва да изявите собствено желание, да сте в готовност да бъдете активни и да отделяте солидна част от времето си в различни дейности и да може да ви се има доверие. Всеки обаче е напълно свободен да присъства на седмична среща и да се включва спорадично като доброволец в дейности като чистене, ремонти, техническа помощ, организиране на курсове, дискусии, прожекции, концерти, изложби и пр.

Имате ли телефон, на който да се свържа с вас?

Нямаме едно лице за контакт, понеже сме колектив, в който всеки поема задължения по равно и никой не е уполномощен да взема решения от името на всички. Оставянето на телефон за връзка би концентрирало много повече задължения и отговорност в един човек, затова нямаме такъв номер. На имейлите и съобщенията ви в социалните мрежи отговарят различни хора в зависимост от ситуацията.

Мога ли да организирам концерт на моята група?

Отворени сме за концерти на различни изпълнители от страната и чужбина, но преди всичко сме социален център, а не музикален клуб. Винаги си запазваме правото на откажем участие, ако преценим, че вашата музика и текстове не са подходящи за нашето място. За повече информация, вижте специалната страница за музиканти, които искат да свирят във Фабриката.

Имам чувал със стари дрехи, мога ли да го оставя при вас?

Въпреки че поддържахме инициативата „Наистина свободен пазар“ на старата ни локация, сегашното пространство не позволява подобна дейност. Не приемаме никакви вещи и стари дрехи, нито за дарения, нито за размяна. Нещата, от които имаме непотребна нужда се обявяват в социалните ни мрежи и сайта.