Изберете страница

„Човек може да се превърне в чудовище.“

Петък, 23.02.2018 г., 19:00, Фабрика Автономия

Хората се обичат, хората се убиват. Хората плачат, прощават, мразят, променят се. Унижават се едни други, но и си помагат; страхуват се, но и се справят. Понякога нямат избор, понякога правят най-добрия възможен. Пъзелът от човеци, който подрежда фотографът, журналист, еколог и активист Ян Артюс-Бертран е шарен, емоционален, плътен. Филмът в три части „Human“ представя огромна колекция кратки фрагменти от интервюта и впечатляващи въздушни кадри от всекидневието на планетата. От разорени камбоджански селяни, затворници и ЛГБТ хора до инвалиди, бежанци и проститутки, застанали с искреността и смелостта си пред камерата – дистанцията е снета, всички сме сближени, всички сме човек.

Каним ви да гледаме заедно третата част на Human, а след прожекцията да послушаме world и fusion музика и да хапнем бонбони от фурми.

Вход свободен, както винаги!

Още информация във фейсбук събитието.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!