Изберете страница

Фабрика Автономия ви кани поредния ни мошен концерт! Този път в Underground gallery.

Vox populi,  Лепкава гняс и Азнепия – 19 декември от 20:00!

Създадени през 1994, през годините са работили с много музиканти от сръбската сцена. В бандата са свирили хора от Prljavi Dripci, Spitback, Doghouse, S.M.F., Hitman, Šaht, On The Run, Concrete Worms, Krvavi Protokol, Obdukcija, Azazel, Lee Oswald, Zakon Jačeg и други. През годините са разработили собствен стил и скоро ще издадат първия си албум с изцяло собствено звучене. Ето и малко наслада за ухото:

https://www.youtube.com/watch?v=scS4iYcCi9A&t=679s

Вход: свободно дарение (*)

(*) Събитието няма обявен вход, билети и подобни. Свободно дарение обаче не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки, който споделя ценностите ни, е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение.

 

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!