Изберете страница

След повече от една година пауза Шумна неделя се завръща във Фабрика Автономия.

Специални гости са френското експериментално дуо CIA DEBUTANTE (Франция).

Концертът ще открият Omori, който миналата година издаде дебютната си касета за Amek и XI-N, за който това ще бъде дебютен лайв.

Вратите отварят в 19:30 ч. Входът е свободно дарение, но не пропускайте да подкрепите артистите, за да могат да продължат своя път.

Зад името CIA DEBUTANTE ще откриете Nathan Roche (Le Villejuif Underground) и Paul Bonnet (Disposition Matrix). Тяхната музика събира в себе си нойз, lo-fi естетика, spoken word, китари, синтове и всички знайни незнайни комбинации между тях. Издавали са музика за редица лейбъли като Tanzprocesz, Royal Sperm, Czaszka Records, Evocative Objects, Tandem Tapes, Crudites Tapes и тн.)
https://soundcloud.com/ciadebutante

Omori e проект на все още 18 годишния Стоян Йовчев. С дебютната си касета „Isomorphism / Transparency“ той се спусна дълбоко в най-параноидните и абстрактни форми на ембиънт и нойз музиката. Неговият звук обитава доста повече плоскости и залита между атмосферата, шумна и ритмичната електронна музика.
https://soundcloud.com/stoyan-yovchev-omori

XI-N (кси-ен) комбинира в себе си атмосфера, електронен шум и микрозвуци. Неговият лайв ще бъде разделен на две части, които ще представят предстоящите му издания „Extrasphere“ и „Pulsar“.
https://soundcloud.com/xi-n

a-m_e|k p_75
http://amekcollective.blogspot.com

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!