Изберете страница

Rifiuto HC от слънчева Италия и Razgruha и Загубена дестинация от мъглива София на живо във Фабрика Автономия!

Кога: 08 февруари (петък) от 20:00
Къде: Фабрика Автономия
Вход: Свободно дарение | Donation | Prix Libre (*)

Rifiuto HC са създадени в Торино през 2012 г. по проект на Matteo от bb, основател и бивш член на Raping Christ, Лука от El Merlo ex Still Road, Roast Youth и HandMade. Първоначалното дуо съставя няколко парчета, които оформят Demo I и II. Няколко месеца по-късно Andrea Il Metallurgico се присъедини към групата като басист. На 2 ноември е издаден първият самостоятелно продуциран мини-албум „Rifiuto Totale“. След поредица от концерти, които ги разделят на сцената с групи като Crunch, Cripple Bastards, Plakkaggio, Tributary на 29 юни 2014 г. излиза вторият самостоятелно произведен албум „Contro Corrente“. През август Лука / Ел Мерло напуска групата и е заменен от Габриеле Бунино / Будо, бивш вокалист на Dirty Artichokes.
Чуйте ги тук: https://www.youtube.com/watch?v=KMNx59mmcQ0

Загубена дестинация – Всичко започна в Стърлинг, двама тинейджъра загубеняци, с имена Ев и Нуга, решават да си направят банда и пишат на рандъм китаристка, която по чудо веднага се навива. Барабанистът, Марк, се намира впоследствие. И тъй творенето започва и само да мигнеш и са написани и направени 13 песни. Името първоначално е Мъртви мозъци, после Прозорците, но тъй като все има недоволни се събират и го обсъждат и в разгара на спора Марк изкрещява съдбата ни – Загубена дестинация.
Малко музика и от тях: https://zagubenadestinacia.bandcamp.com/

(*) СВОБОДНО ДАРЕНИЕ не е равнозначно на безплатен вход.
Това е нашият начин да приобщим повече съмишленици към местната сцена. Тук няма “звезди” и “фенове” – само приятели, които споделят страстта към музиката.
Всеки има възможност сам да прецени с колко може да подкрепи бандите, без да е лишен от възможността да бъде част от всяко такова diy събитие. Нашата обща цел е да създадем пространство без дискриминация, в което всеки да се чувства добре дошъл без оглед на пол, раса, сексуална ориентация.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!