Изберете страница

6 и 7 септември 2019 | в Италия, Германия, Гърция, Каталония, Швеция, Великобритания, Швейцария, България и много други! #riseup4rojava !

Призоваваме за международни дни на действие на 6 и 7 септември срещу поддръжниците на турския фашизъм. Под мотото „Блокирай. Окупурай. Смути“ ще смутим оръжейните компании, правителствата и финансовите институции и ще ги подложим на натиск! #roseup4rojava #riseup4rojava – разбийте турския фашизъм!

Пълният текст на призива на английскиhttps://riseup4rojava.org/international-day-of-action/

[…] Войната срещу революционното движение и народите в Турция, Кюрдистан и в целия Близък Изток вече започва на прага ни. Тя започва в заводи за оръжия и боеприпаси, на бюрата на банките и политическите партии и на конференциите и срещите на лицемерни правителства и НАТО. Тя започва с пропагандата на „мирни операции“, милитаризацията на ежедневието ни и се проявява на външните граници на Европа. Тя започва там, където се срещат печалбарите и стратезите на войната. Отговорът ни е солидарност, интернационализъм и антикапитализъм. Ще продължим борбата срещу турския фашизъм и срещу системата, която ни потиска. Нека покажем на войнолюбците и империалистическите държави какво мислим за тях!

Акции: RiseUp4Rojava & https://riseup4rojava.org/ & #riseup4rojava

Германия:
RHEINMETALL ENTWAFFNEN ДНИ НА ДЕЙСТВИЕ в Unterlüß | 1-ви – 9-ти септември с Block-Action @ 6th и Demonstration @ 7th September.
rheinmetallentwaffnen.noblogs.org/

Великобритания:
Stop the arms fair! | 2nd – 13th September 2019
www.stopthearmsfair.org.uk

БЪЛГАРИЯ:
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СКОРО. Следете сайта и фейсбук страницата на Фабрика Автономия!

Италия:
Повече информация скоро.

Каталония:
Повече информация скоро.

Швейцария:
Повече информация скоро.

Швеция:
Повече информация скоро.

Гърция:
Повече информация скоро.

#riseup4rojava
#riseup4rojava

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!