Изберете страница

Via Sofia Rebel Station

Шумна пънк-хаос екстремистка вечер в София с две гостуващи групи от Унгария.

P.F.A. (https://pfaquitcallingusthrashcore.bandcamp.com/) свирят бърз и безотказен хардкор-пънк в услуга на всички фенове на шумната ‘направи-си-сам’ музика. Сърцат апириънс в духа на младостта и непримиримостта, P.F.A. притежават онова зрънце вдъхновение, което различава искрените от фалшивите, самородните от престорените. Свеж полъх и невъздържани ритми ще съпроводят групата на Балканското им турне, което няма как да подмине София, топ дестинация за всички млади и нахъсани групи в последните години.

Cruel Night (https://cruelnight.bandcamp.com/releases) са част от вълната на raw punk завръщането, което ни дари с разнообразие от ядосани, шумни изпълнители, носталгични чувства и екстремна музика и политика. Унгарците действително следват този пример, създавайки крайна музикална линия в духа на най-суровите образци на британския и японски хардкор-пънк от 80те.
Винтидж звук, истеричен бекграунд и класическият имидж на болезнения радикализъм от новия век се събират в едно, за да предефинират добре познатото старо в не по-малко грозно и шумно ново.
Cruel Night също ще обиколят Балканите, но не и без да посетят своите стари приятели от София.

Подкрепа за унгарските ни приятели ще окажат софийските хаймани от най-новия хардкор-пънк-метъл проект Deformed – младата надежда на безхаберното пънкарско бохемство.

Място: Фабрика Автономия
Адрес: София, бул. Тотлебен 34
Час: 20.00 ч.
Вход: Свободно дарение за групите.
NB! Всички средства, дарени от вас ще подпомогнат турнето на групите, за да могат те да продължат да свирят и да се развиват.

P.F.A.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!