Изберете страница

Протестно четене във Фабриката на 12 февруари от 19:00

Живеем в капитализъм. Властта му изглежда непреодолима – като божественото право на кралете. Всяка човешка власт може да бъде оборена и подменена от хората. Но съпротивата и промяната често започват от изкуството и много често – от нашето изкуство, от писаното слово.
– Урсула Ле Гуин (21.10.1929 – 22.01.2018)

Не, драги, това не е поредният хипстърски пърформанс на фона на протеста. Това е събитие, породено от болезнена необходимост; (опит за) честен разговор в очи, протестно четене. Било то и през литературните похвати.

Фабрика Автономия (ул.“Цар Самуил“149, през гаражната врата) домакинства на книжните плъхове от Underground Литературни четения за един преговор на материала време… А може би и за повече, кой знае.

Заповядайте на по чайче/биричка и разговор – дали с гласа на цитатите, или със собствения глас от листа – в понеделник, 12-ти февруари, от 19:00h (с толеранс от половин час за закъснелите).

Започваме от Фабриката, а докъде ще я докараме… от вас зависи.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!