Изберете страница

Мъртвият град

Нощта на 4 февруари 2006 година, Барселона. Едно парти в скуотнато пространство отключва поредица от събития, в които полицейското и съдебно насилие и произвол показват как системата на държавата действа, за да премахне всичко различно и да защити собствените си репресии. Бой, презрение, обиди, затвор и едно самоубийство страдат телата и умовете на случайни младежи в мъртвия град.

На 31 август, събота, в 18:30 ч. във Фабрика Автономия искаме да ви покажем документалния филм от Каталуния Мъртвият град (2013), една брутална история, която те оставя безмълвен до края, но която се надяваме да отключи разговори за репресивните механизми, за несправедливостите и за възможните съпротиви срещу една система, която изглежда така голяма и безмилостна. На гости ще ни бъде Алфонсо, участник в социалните движения и различни случаи на репресии в Барселона.

Срещу техните несправедливости: Няма да забравим, няма да простим!

Трейлър на Мъртвият град:

Мъртвият град
Мъртвият град

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!