Изберете страница

Фабрика Автономия има огромното удоволствие да ви срещне с едни от титаните на UK пънка

Anti-System!!!

Този път концертът ще е в Underground gallery/studio

Anti-System са фoрмирани далечната 1981-ва година. През 80-те години успяват да издадат 5 албума с класическото звучене на хардкор пънк. Бандата изчезва от сцената, но наскоро се събират отново и през 2017-та дори успяват да издадат новия си албум „At What Price Is Freedom“. Очакваме едно изживяване точно като от златните години на пънка:
https://www.youtube.com/watch?v=_yrUNGKeVto

Боли Ме Фара / Boli Me Fara – софийските Street punk титани се завръщат на сцената след зимна дрямка.

Входът ще бъде обсъден след като се изчислят разходите ни по приемане на бандата в София 🙂

UPDATE: Видео от концерта можете да намерите в канала ни в YouTube.

Anti-System

Плакатът е поредния невероятен труд на Diana Danova. Норките не са попаднали случайно на изображението. Анти Систем изразяват остри позиции именно срещу отношението на корпорации към животните. В България от няколко години се отглеждат норки в ужасяващи условия с единствената цел да бъдат одрани живи заради скъпата им кожа. Освен садистичното отношение към животните, корпорацията собственик на този бизнес нарушава и еко системата в региона тъй като норките не живеят на балканския полуостров и само няколко избягали норки могат да предизвикат криза в местната еко система(такива вече има). Повече информация по случая ще можете да намерите на самия концерт или на фейсбук страницата на КАЖИ / CAAI – Кампании и Активизъм за Животните в Индустрията

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!