Изберете страница

В пика на лятото Бетон и Amek се обединяват в пет-часов ембиънт маратон. Домакин е Фабрика Автономия. Разбира се, че ще имаме специални гости и голям щанд с електронна и експериментална музика във физически формати.

Събитието е със свободен вход, но сте добре дошли да го подкрепите в буркана за дарения. Започваме в 18:00.

На събитието ще може да се сдобиете с бройка от новото издание на Amek. Освен с музиката на родения в Туркменистан аудио-визуален артист XI-N, „Pulsar“ е специален и с факта, че е първата част от новата поредица EXPERIENCE. Както казват от Amek:

Зад изданията с каталожен номер amex се крие музика, уловена по време на наши събития. Много често ни питат „записахте ли го“, отговорът в повечето случаи е „не“. Отсега нататък малкото от случаите, в които сме натиснали „record“ ще бъдат увековечени на лента.

Изданията от EXPERIENCE ще бъдат налични само на концерти или чрез нашия Bandcamp. Всички средства, събрани от тях ще финансират все повече и все по-интересни концерти.

Слушайте amex001 тук:
https://amekcollective.bandcamp.com/album/pulsar

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!