Изберете страница

7 декември, 19:00, Фабрика Автономия

Концерт в подкрепа на Веган фестивал на солидарността 2018

  • Свободен рап колектив
  • ПънкиБлуз
  • Група – изненада
  • Соло Проект Димитър Воев
  • Буфосинхронистите от Солидарния клуб на Храна, не война – София

Вход: Свободно дарение / Donation / Prix Libre

Всички приходи от дарения на входа отиват в подкрепа на Веган фестивал на солидарността 2018 / Food Not Bombs – Sofia / Храна, не война – София и ферма-приют ПРИЯТЕЛИ НА ЧЕТИРИ КРАКА

Още за Веган фестивал на солидарността 2018:

Веган фестивал на солидарността

Международният ден на правата на животнитe, в това число и хората (10 декември), е повод за провеждането на второто издание на Веган фестивал на солидарността. Целта на тридневното некомерсиално събитие, което ще се проведе от 7 до 9 декември, е да привлече вниманието към комплекса от взаимосвързани еко-социални каузи, мотивиращи вегани и веган съюзници за осъществяването и поддържането на широк кръг от инициативи.

Улична акция, изложба и четене на есета, вдъхновени от Храна, не война, работилница за изработване на солидарна готварска книга, концерт за набиране на средства, работилница за веган козметика и мода, солидарна кухня, прожекция на филм и няколко дискусии ще ни дадат възможност да се срещнем и обменим пресечни идеи и опит.

Включването на участници от чужбина отново ще допринесе за развитието на международната активистка мрежа от хора, за които веганството е израз не на стремеж за налагане на определен светоглед, а средство за съзнателно и отговорно постигане на еко-социална справедливост в местен и глобален мащаб.

Веган фестивал на солидарността е изцяло независимо и самоорганизирано събитие от активисти на инициативите “Храна, не война – София”, Кампании и активизъм за
животните в индустрията (КАЖИ), Фабрика за идеи, Фабрика Автономия и други.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!