Изберете страница

Всичко, което сте се страхували да попитате.

Клубът по еклектичен феминизъм се завръща на 16 август във Фабрика Автономия с дискусия именно за феминизма – има ли почва у нас, мрази ли мъжете и противоконституционен ли е? Освен очевидните отговори (да; не; зависи дали си майка), искаме да си говорим за това какво означава за нас в ежедневието ни да бъдем феминист(к)и и как гледаме на колективното движение.

Ако досега не сте се идентифицирали с феминизма, но нивото на публичния дебат през последните месеци ви е разгневило, или пък отдавна се чудите какво намират хората в това движение, ще се радваме да ви видим във Фабрика Автономия на 16 август, за да дискутираме всякакви въпроси, които имате.

Ако пък вече гордо носите етикета феминизъм, нямаме търпение да чуем вие как го възприемате и докъде ще се разпростре реалната еклектичност на клуба ни.

Замислили сме формат, в който всеки присъстващ може да напише въпрос на листче. После събираме листчета, модератор тегли от тях едно по едно и оставяме на четирима, желаещи да говорят по този въпрос, да го дискутират и отговарят пред всички. Подканяме ви да си измислите въпроси предварително и да не се свените да дискутирате на място.

Очаквайте и следващото събитие на КЕФ на 30 август.

Събитието в социалните мрежи

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!