Изберете страница

Курсът по испански (за революционери) започва отново след лятната пауза!

Той вече ще бъде всяка сряда вечер от 18:30 на новия ни адрес: бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ 34 (навътре в индустриалната зона).
Ако имате затруднения да ни намерите, това видео ще ви помогне.

Още за курса:

Много хора винаги са искали да научат испански език: за да четат за Гражданската война, да разбират речите на говорителите на Сапатистката войска за национално освобождение (EZLN), да си превеждат текстове на песни, да гледат филми без превод… или просто защото обичат слънцето, морето и фиестата и искат да умеят да общуват свободно с едни от хората, които им се наслаждават най-много.

Във Фабрика Автономия също се чувстваме така и затова предлагаме на всички безплатни уроци по испански език за начинаещи всяка неделя. Защото така разбираме солидарността – да споделяш с другите онова, което умееш. Учители ще бъдат Ася и Иван, които са отворени за разнообразни идеи за това, какво да включва курсът и как да се учим заедно. Двамата могат да разказват любопитни истории за случващото се в испаноговорящия свят, а идеята е освен да научим граматиката и думите, да разберем повече за историята и културата, както и за настоящето на Испания. Ще слушаме музика, ще гледаме филми, ще хапваме от време на време испанска храна и заедно ще се докоснем до една омагьосваща култура с постоянен привкус на съпротива.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!