Изберете страница

На 25 ноември (събота) от 19:00 часа Фабрика Автономия е домакин на индъстриъл конгрес под мотото:

“We Live. You Sleep.”

Представяме ви три имена, които имат да ви кажат нещо спешно:

***

S.B.R. e един от многобройните проекти на Н.М. (Abandonment) Bleak catatonic wall of static noise.
http://hsfourteen.blogspot.bg/search/label/S.B.R

***

Adonai Atrophia е изследователски post-industrial проект на Veluvian в търсене на невидимите чудеса, които обуславят Универсума. Търсенето винаги се осъществява с употребата на специално подбрани звуци и дронови елементи, които да потърсят кътчетата в подсъзнателното, скритата и тъмна страна на Луната, която е във всеки от нас. Тази година проектът официално пусна в продажба албума “Metahistory” в сътрудничество с ъндърграунд лейбъла “Abandonment Records”. Само преди броени дни в bandcamp беше разкрит и последният албум с най – дълбока концептуална насоченост – „Sceneries. Manifestations of the Absolutism”, съставен от пет пиеси, върху чиито музициране са вплетени погледите на Г. И. Гурджиев и П. Успенски върху Закона на музикалната октава (или Законът на Седмичността) и неговото отражение върху Годишните времена.
https://www.facebook.com/adonaiatrophia
https://veluvian.bandcamp.com

***

Cogwheel Crack е екстремен индъстриъл нойз проект, наситен с груб шум, който превзема всички кътчета на нашите възприятия. Звук в абсолютното си примордиално състояние, съчетан с плюене на кръв от разкъсаното си гърло, стъпил върху пиадестала на тоталната мизантропия. Проектът съществува вече 10 години, има издадени 3 албума и едно EP, които наскоро бяха пуснати за слушане в bandcamp и е на път да отбележи последното си излизане на сцена, след като вече е счел, че е изразил категорично идеите си и няма какво повече да добави по въпроса. Cogwheel Crack е готов да наложи кожената маска и като за последен път да намери различен подход – повече импровизация в живите му сетове. Нека за последен път да видим запомнящото му представяне на живо!
https://www.facebook.com/groups/myfury/
https://cogwheelcrack.bandcamp.com

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

По всяка вероятност тримата участници в настоящия конгрес ще опитат импровизирана и съвместна колаборация, с която да приключат подобаващо вечерта. Подкрепяйте независимата сцена! Подкрепяйте автономното мислене!

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!