Изберете страница

Фабрика Автономия има удоволствието да Ви покани на една хелоуинска гаражна рок вечер с участието на Drunk Jackals от Гърция и софийските любимци от Maze Hunters.

Drunk Jackals започват своето съществуване през 2015-та в пустоша на Коринт, Гърция. Свирят гаражен рок от 60-те и 70-те, но са повлияни и от модерната рок вълна от началото на века като BRMC, White Stripes, Black Angels, Dead Meadow and The Sonics. Предстои издаването на техния втори нов албум Buzz Addiction чието промо ще имам честа и удоволствието да слушаме на живо представането от самите тях.
https://www.facebook.com/DrunkJackals/
https://drunkjackals.bandcamp.com/

Maze Hunters са една от новите alternative и indie rock надежди. Позитивни млади изпълнители, които поднасят много интересна авторска рок музика. Не случайно печелят наградата Best Single Rock School 2018.
https://mazehunters.bandcamp.com
https://www.facebook.com/mazehunters

Заповядайте на 31-ви октомври от 20:00 часа във Фабрика Автономия.
Вход: свободно дарение/ prix libre (*)

(*) СВОБОДНО ДАРЕНИЕ не е равнозначно на безплатен вход.
Това е нашият начин да приобщим повече съмишленици към местната сцена. Тук няма “звезди” и “фенове” – само приятели, които споделят страстта към музиката.
Всеки има възможност сам да прецени с колко може да подкрепи бандите, без да е лишен от възможността да бъде част от всяко такова diy събитие. Нашата обща цел е да създадем пространство без дискриминация, в което всеки да се чувства добре дошъл без оглед на пол, раса, сексуална ориентация.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!