Изберете страница

Здравейте, приятели и съмишленици на Фабрика Автономия! Вчера получихме предизвестието си и до 31 май трябва да сме освободили помещението на ул. Цар Самуил 149, тъй като собствениците имали „други инвестиционни намерения“ за целия имот.

Искаме най-искрено да благодарим на всички, които споделиха с нас последната една година. What a hell of a ride! За нас, а предполагаме и за вас, Фабрика Автономия е не просто социален център, а дом, разрастващ се остров на свободата, ритъма на сърцата ни, глътка въздух в сивото, авторитарно и йерархично общество. Общество, което заедно променяме малко по малко всеки ден.

Фабрика Автономия не изчезва, не затваря, не се закрива! Фабрика Автономия просто се мести!

За да може това да се случи възможно най-бързо, имаме нужда от вашата помощ! В момента търсим ново помещението, което да е сходно, а дори и по-голямо спрямо това на ул. Цар Самуил 149. Имаме нужда от помощ в търсенето и в пренасянето и от дарения и помощ в ремонта на новото помещение, което сме убедени, че ще си намерим. Може да се свържете с нас по мейл (contact [at] fabrika-avtonomia [dot] org) или през фейсбук страницата ни.

Всичко, планирано за до края на май, ще се случи. В оставащото ни време на този адрес ще се случат дори още повече неща от обикновено. Следете програмата ни.

Благодарим ви отново за любовта и отдадеността. Това прекрасно приключение продължава!

P.S.: И както пееха Melekh, „не ще прекършите тези криле, те са част от моята душа.“

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!