Изберете страница

Истината е по-ужасяваща | Прожекция на Dominion на 30.10 (сряда)

В навечерието на празника Хелоуин, хората често изпитват желание да изпълнят въображението си със страшни истории за чудовища и призраци, но колко от тях са склонни да се запознаят с истинските страшни истории?

На теб стиска ли ти да погледнеш тъмната страна на индустриите с животни?

Готов ли си да разбереш какво се крие зад “щастливите” кокошки и крави?

От КАЖИ ти отправят предизвикателство – ела на прожекцията на документалния филм Dominion на 30.10 от 19:30 във Фабрика Автономия и се опитай да го изгледаш целия.

Филмът Dominion ще те запознае с жестоката реалност зад индустриалното животновъдство, ще ти покаже зловещия път на храната от фермите до магазина, ще ти поднесе кръвосмразяващи факти и ще те отведе в един свят на кошмари, който е по-близо, отколкото предполагаш.

Трейлър:

Смяташ ли, че си готов да погледнеш истината в очите?
А ще издържиш ли?

ВХОД СВОБОДЕН

В края на прожекцията на Dominion ще се проведе дискусия с останалите и ще има томбола. Победителят ще спечели ваучер за храна на корем за двама при нашите приятели от Ресторант Кринг – фен страница.

*На събитието не се допускат лица под 16-годишна възраст.*

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!