Изберете страница

Kontingent Records и Фабрика Автономия представят DIY LIVE

▲ Calf [GR] са noise rock/post hardcore банда от Кардица, Гърция. Въпреки, че не крият влиянията от банди от 80-те и 90-те като Unwound(the) Melvins и Slint (official), те творят оригинална мрачна и катарзисна музика, която често завива в крайности – от замечтаното спокойствие на пост-рока до суровата енергия на хардкор пънка.
• https://www.facebook.com/CalfNoise/
• https://calfgreece.bandcamp.com/

▲ Feedbacker [BG] са заедно от 2015, но уверено дърпат напред в своя собствена ниша – имплозивна комбинация от sludge, noise rock и емоционални текстове на чист български. В бандата са замесени членове на КПД-0 и Comasummer.
• https://feedbackerdestroys.bandcamp.com/

Европейското турне на Calf & Feedbacker стартира от Фабрика Автономия.
• 10 Октомври 2018
• Вход: свободно дарение*
• More info soon!

*Свободно дарение не е равнозначно на безплатен вход. Означава, че всеки има възможност сам да си прецени колко да даде в специално определената за вход на концерта касичка в зависимост от своите желания и възможности. Препоръчителният вход за концерти с банди от чужбина е около 10 – 15 лв., които ще отидат за покриване на разходите по тяхното турне. Парите от консумацията на бара или даренията за Фабрика Автономия не отиват за бандите.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!