Изберете страница

DIY LIVE | SUPPORT YOUR LOCⒶL SCENE

Καταχνια (crust) vs. Razgruha (grind) във Фабрика Автономия.

► 11 април (сряда)
► Врати: 19:30
► Начало: 20:00
► Край: 22:30
► Вход: Свободно дарение • Всички средства отиват в подкрепа на бандите!

Готови сме за класическо DIY пънк шоу в добрата стара Фабрика Автономия. Едва ли има по-добър повод да се съберем от това да вдигнем малко шум, докато сочим с пръст тавана или гледаме в обувките си (според личните предпочитания).

Καταχνια са hardcore/crust банда от Солун и идват за пръв път в България. Мрачен и енергичен хардкор пънк със социално натоварени текстове и антиавторитарна позиция.

Групата подкрепя и свири главно на събития, подкрепящи независимата ъндърграунд сцена – автономни пространства и скуотове из Гърция и Европа, които подкрепят самоорганизацията, солидарността, съпротивата и опозицията срещу авторитарните режими.

Европейското турне на Καταχνια започва от София – нека им дадем добър начален тласък!

След това бандата се отправя на двуседмично приключение в посока Западна Европа

Както винаги, за нас е чест да поканим артисти на Kontingent Records да вземат участие в такъв епичен сблъсък на титани – това разбира се са великите Razgruha! ♥

Грайнд шайката от София вече се е доказала в подобни схватки като тази с Procrastinate. През годините Razgruha се утвърдиха като истински отдадена банда, която следва свой собствен път и поддържа по всевъзможен начин духа на автентичния DIY пънк.

Очакваме с нетърпение да усетим колко точно лошо ще ни намачкат главите този път…

Както винаги входът е свободно дарение! Всеки, който споделя нашите принципи за равнопоставеност и отхвърля расизма, фашизма, сексизма и всяко потисничество, е добре дошъл.

На входа всеки може да остави толкова, колкото има възможност, за да подкрепи бандите. Не пропускайте касичката за дарения и масата с мърч – всеки лев е важна подкрепа за хората, правещи музиката която обичаме!

Ⓐ / Ⓔ

Kontingent Records

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!