Изберете страница

Лятото е в разгара си. Романтика и кахърни балади. Летни дискотечни хитове.

Daemonicreator (Antelogos/ Haiku Funeral) и Veluvian (Adonai Atrophia/IC1101) ще участват в колаборация за първи път във Фабрика Автономия на 12ти август от 20:00.

Двамата пътуваха преди няколко месеца на мини-турне, представяйки новите гротески от проектите си, но този път ще предложат взаимна dark ambient/drone/industrial импровизация, лишена от всякаква линеарност и структура.

Daemonicreator за втори път ще вземе участие в Brutal Assault festival в Чехия и нямаме търпение при завръщането му да разкаже повече какво се случва в тъмната стаичка там.

Veluvian се намира в процес на записване на нов материал за двата си основни проекта, подготвяйки се и за наближаващия съвместен лайф с чудовището In Slaughter Natives през септември, където ще посъбуди заспалия си проект IC1101.

Sibylla Seraphim също работи здраво върху аналоговите машини и също очакваме да изпробва новия си синт. Сега тя ще представи суров импровизиран материал извън участията й с Violetov General Виолетов Генерал и Дивите животни (Les Animaux Sauvages), този път в шумна колаборация със Seraphim Veluvian. Опитът на Сибила всъщност далеч надхвърля спомените на мнозина, особено в noise industrial-а.

NxMx ще добави harsh noise разрушение или тотална loop/field recordings сесия към тая задушевна лятна вечер. Това е човекът зад експерименталния лейбъл Abandonment records, с който издава и екстремния Nihilistic Front, прави кататонични стени като S.B.R., организирал е събития вече повече от 10 години, кога може – кога не.
Ако си мислиш, че обичаш брутален звук и се хвалиш пред приятелите си колко си зъл, без да си чул някой tape от този лейбъл, значи не си чул нищо отвъд претенциите ти.

Всичко ще е напълно real time аналогова естетика.

Вход няма, но ще се събират дарения. Няма да ходим на Ибиса тази година на хаус парти, но се надяваме с даренията да си покрием направените разходи за настоящото събиране. Благодарим предварително.

Подкрепяйте независимата музика!
Подкрепяйте и Фабрика Автономия, благодарение на която независимата музика се случва във вашия град и намира убежище, където да изпълни пространството с неконвенционалния си заряд.

Daemonicreator
Daemonicreator

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!