Изберете страница

На 19 май (събота) Artificial Comet представят новия си албум Punk for the masses, излязал в края на миналата година. Ветераните на русенската ъндърграунд сцена не спират да развиват стила си и да ни поднасят качествено и авангардено съдържание на музиката и посланията в песните си.
Можете да чуете Artificial Comet тук: https://artificialcomet.bandcamp.com/

Със сайдкик от острието на социалния бг хип хоп El Freegano, този лайф се превръща в събитие, което не е за изпускане.
Можете да го чуете тук: https://www.youtube.com/user/xitsox/

Третата банда е ПЕРДАХ от Русе.
„Всичко започна много отдавна в главите на Асен и Стилиян. Името Пердах се роди още тогава, но събитията ни събраха в репетиционната през 2014та, заедно с Дилянски. Мина известно време, в което свирихме без бас, направихме няколко песни, концерт и една голяма пауза. Две години по-късно си намерихме басист в лицето на Денис и започнахме отново да свирим. През 2017-та се наложи Младен да замества Стилиян на барабаните за известен период, който продължава и до днес.“

Фабрика Автономия
19.05.2018
Врати: 19:00
Начало: 20:00
Край: 23:00
Вход: свободно дарение • Всички средства отиват в подкрепа на бандите!

(*) Събитието няма обявен вход, билети и подобни. Свободно дарение обаче не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки, който споделя ценностите ни, е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!