Изберете страница

An Eagle in your Mind е психеделично фолк дуо от Франция с хип-хоп перкусии, 70тарски синтове и екзотични дронове. Абстрактният им фолк е на границата на психеделичния рок, сакралната музика и абстрактния хип-хоп.

Номадското дуо идва за пръв път у нас като част от балканското си турне тази есен на 12 октомври и ще разцепи хладната октомврийска петъчна вечер от 20:00.

От 2005 г. насам те обикалят Европа и Африка, пътувайки, свирейки и записвайки нон-стоп. За тях музиката е пътуване, жажда за хоризонти и светлина.

http://www.aneagleinyourmind.com
https://aneagleinyourmind.bandcamp.com/

▲ Support: the almighty My Fury!!!

Кога: 12 октомври (петък) от 20:00
Къде: Фабрика Автономия
Вход: Prix Libre (Свободно дарение)*

*Свободно дарение не е равнозначно на безплатен вход. Означава, че всеки има възможност сам да си прецени колко да даде в специално определената за вход на концерта касичка в зависимост от своите желания и възможности. Препоръчителният вход за концерти с банди от чужбина е около 10 – 15 лв., които ще отидат за покриване на разходите по тяхното турне. Парите от консумацията на бара или даренията за Фабрика Автономия не отиват за бандите.

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!