Изберете страница

Шведските кръст/дет машини Adrestia идват за първи път у нас по покана на Фабрика Автономия на 19.06.2017 г. (понеделник).

Преди тях от българска страна ще чуем едни от най-активните в последните месеци банди – софийската грайндкор шайка Razgruha и нойз рок дуото Feedbacker.

Adrestia представят проблемите на модерната война в ритъм с марка „шведската школа“. Членове на бандата са свирили в Shades Of Grey, Scorched Earth, Future Ruins, Snake Tongue и други. По-рано тази година Adrestia издадоха сплит с други кръст мелачки, Martyrdöd – In Solidarity With Rojava, приходите от който отиват директно за подкрепа на едни от малкото хора, които наистина се противопоставят на религиозния фундаментализъм на Ислямска държава лице в лице. Mожете да чуете сплита тук. Съвсем наскоро Adrestia издадоха и първия си албум – The Art Of Modern Warfare.

Кога: 19.06.2017 г. (понеделник)
Къде: Фабрика Автономия (София, ул. Цар Самуил 149)
Начало: 20:00
Вход: свободно дарение*

Очаквайте още концерти от Фабрика Автономия съвсем скоро!

*Събитието няма обявен вход, билети и подобни. Свободно дарение обаче не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки, който споделя ценностите ни, е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение. Разчитаме на съвестта на всеки да остави подходящо дарение, така че да помогнем на бандата да продължи турнето си. А ако искате да има повече подобни концерти в бъдеще – подкрепете и Фабриката.

adrestia

Фабрика Автономия

Фабрика Автономия е свободно, общодостъпно, некомерсиално и независимо социално пространство. Ние сме колектив от активисти, които вярват в солидарността, самоорганизацията и социалната промяна. Намираме се на бул. Тотлебен 34 в София.
    Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!
    Become a patron at Patreon!