Черна и студена нощ със Storm of Sedition (Канада) и Kataxnia (Гърция)

Storm of Sedition Storm of Sedition

Самообявили се за “аморален, антихуманистки, антицивилизационен и индивидуалистки” блек метъл, канадците Storm of Sedition в момента разтърсват Европа, за да представят своя нов албум “How of Dynamite”, в който успяват уловят звука на нашата колективна агония и разрушение като общество.

Споделяйки членове с гигантите на почернения кръст-пънк, Iskra (взели своето име от анархистки вестник в предсъветска Русия), Storm Of Sedition продължават делото с разтърсващ звук, който може да бъде саундтрак на всички бунтове, размирици и революции по света.

Бандата умело смесва елементи от различни екстремни жанрове, за да създаде своя безкомпромисен звук с още по-безкомпромисно послание. От изваден от криптата скандинавски блек метъл през пулверизиращи дет-метълски брейкдауни, до бързите и сурови анархо-пънк и кръст-пънк моменти, Storm of Sedition са една от най-важните банди в съвременната ъндърграунд сцена, както музикално, така и по анархично послание. 

Техният концерт в София ще бъде подкрепен от Καταχνια (Kataxnia). Суров, мелодичен и мрачен кръст пънк от Солун. Изключително важна банда, която също не бива да бъде подценявана.

Отваряме Фабрика Автономия за може би най-екстремния звук и послание, които сме чували до сега, в 21:00 на 2 ноември, 2019. Входът отново е свободно дарение, а концертът се организира благодарение на DIY Conspiracy.

Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!

Други материали от нашия блог