Back to school, но по испански

уроци по испански

Скъпи революционно-испанско настроени приятели,

Макар (повечето от вас) да сте изпуснали „реюниън” партито в миналата неделя, ви припомняме, че СЕ ЗАВРЪЩАТ неделните уроци по испански!!!

От 17.09. (както винаги в 16:30 или броени минути след това ;)) продължаваме с кратък преговор, така че са добре дошли всички, които са позабравили, както и хора, които никога не са започвали да учат испански.

За да разнообразим дългото писане и граматически упражнения, ще продължаваме да се опитваме да ви разказваме актуални истории от живота на испаноезичните общества, от техните социални движения и критични нагласи спрямо доминантните тенденции на съвременния свят.

Понеже вярваме в хоризонталността и равенството, ви приканваме да споделяте какво искате да научите, кое ви затруднява повече и как можем да се справяме по-добре заедно. А скоро ще очакваме и да започнете да ни разказвате за нещата, които са ви интересни, разбира се, на испански.

А пък ние смятаме да позабравяме български поне за час и половина седмично (в неделя следобед), за по-интересно.

Припомняме, че все още е активна фейсбук групата от пролетта, където обменяме информация и предложения (чакаме повече такива от вас!).

Солидарност и усмивки и ви очакваме в неделя!

Ако дейността ни ви харесва, можете да подкрепите Фабрика Автономия в Patreon!

Други материали от нашия блог